Over eaZy

eaZy Keukenstudio is een echt familiebedrijf. Vader Cees Brandwijk stond 30 jaar geleden aan de wieg. Hij is de bezieler van de keukenstudio en een ware keukenexpert. Ook zijn kinderen Jim en Kim kregen de keukenmicrobe te pakken en stapten enkele jaren geleden in de zaak.

De aankoop van een keuken is een belangrijke beslissing. Die verdient dan ook de grootste zorg, persoonlijk advies en een ontwerp op maat. Het eaZy Keukenstudio-motto?
‘Een goede kwaliteit, prijs en service voor elke klant!’

Hoe eaZy Keukenstudio te werk gaat

Spring snel binnen in onze keukenstudio en laat je inspireren door ons divers aanbod aan keukenmodellen en -stijlen. Ons keukenteam overloopt graag met jou de uitgebreide referentievoordelen en designmogelijkheden. In ons aanbod is er een ruime keuze aan zowel budgetkeukens, landelijke keukens en design keukens.

Vervolgens maken we een voorontwerp op basis van de gewenste stijl, afwerking, toestellen én in functie van de beschikbare ruimte. Breng daarom zeker de (globale) afmetingen van je keuken mee. Eén druk op de knop en je krijgt onmiddellijk onze meest voordelige prijs.

Tevreden met je sterrenkeuken? Na je definitieve bestelling komen we bij je langs. We meten jouw keukenruimte minutieus na en maken vervolgens een tekening in 3D. Die geeft je een realistisch beeld waarop je de laatste details kan aanpassen. Zo ben je zeker van tientallen jaren kookplezier.

Je droomkeuken tegen een budgetvriendelijke prijs? Die vind je bij eaZy keukenstudio. Benieuwd hoe jouw nieuwe keuken eruitziet? Kom naar onze toonzaal aan de Hasseltweg 194 in Genk. Vraag zeker ook naar onze speciale voorwaarden en wij zorgen voor persoonlijk advies en een keuken op maat!

Heb je een vraag? Neem snel contact op!