Over ons

Over eaZy Keukens

Thuiskomen in je keuken

Bij eaZy Keukens geloven we erin dat iedereen een keuken verdient waarin die kan thuiskomen.

Een plaats waar je jouw zorgen, samen met je schoenen aan de kant zet. Een plaats waar je geniet van een vers bereide maaltijd en nadien gezellig tijd met je gezin doorbrengt. Een plaats waar je 100% geniet! Dat is precies waar wij ons als familiebedrijf dag in dag uit met volle overgave voor inzetten. 

We bouwen een plaats waar je thuiskomt

We bouwen een plaats waar je thuiskomt

Een plaats waar je jouw zorgen, samen met je schoenen aan de kant zet. Een plaats waar je geniet van een vers bereide maaltijd en nadien gezellig tijd met je gezin doorbrengt. Een plaats waar je 100% geniet.

Met passie voor het maken

Met passie voor het maken

Een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche. Samen met het volledige team zetten vader en zoon, Cees & Jim zich met hart en ziel in om van jouw keukendroom een droomkeuken te maken.

Eerlijkheid duurt het langst

Eerlijkheid duurt het langst

We adviseren je niets dat we ook niet aan onze eigen familie zouden adviseren. Want, we willen je achteraf graag nog recht in de ogen kunnen kijken. Open en eerlijk, daar draait het bij ons om.

We houden van een uitdaging

We houden van een uitdaging

Heb je een woning met moeilijke hoekjes en kantjes? Of wil je iets wat nog nooit eerder gemaakt werd? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat jij droomt, kunnen wij maken!

We doen wat we beloven

We doen wat we beloven

Jou een keuken geven waarin je kan thuiskomen is onze belofte aan jou. En dat is een belofte waar we ons aan houden en ons iedere dag vol overgave voor inzetten.

Over het prijskaartje zijn we altijd open

Over het prijskaartje zijn we altijd open

Over de prijs raken we het altijd wel eens, maar een zorgvuldige budgetplanning is nodig om achteraf niet teleurgesteld te zijn. Heb je geen idee hoeveel budget je moet rekenen voor je keuken? Onze adviseurs staan voor je klaar!
Onze Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

1. Advies op maat

We verwelkomen je in onze showroom met een kop koffie en zijn een en al oor voor jouw verhaal. Met onze kennis van meer dan 50 jaar geven we jou advies op maat. We breien een vervolg aan je verhaal alsof je het zelf geschreven had.

2. Ontwerp

We vertalen jouw vraag in een ontwerp dat perfect aansluit bij je persoonlijkheid. Want, thuiskomen in je keuken betekent voor iedereen iets anders! We willen jou een droomkeuken voorstellen die binnen je budget past.

3. Plaatsing

Het plaatsen van je droomkeuken gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst. De plaatsing van je keuken zelf duurt 1 tot 2 dagen. Onze keukenplaatsers beschikken over de nodige kwalificaties en vergunningen om je keuken vakkundig te installeren.

4. Oplevering

Bij de oplevering van je keuken kan je steunen op vader en zoon, Cees & Jim. Zij controleren elk stadium van je bestelling en komen je keuken persoonlijk opleveren. Maar, daar stopt het niet. Ook na de oplevering kan je op ons blijven rekenen.

Heb je een project? Vertel het ons!

Maak een afspraak

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens of interieur? Vul dan je e-mail adres in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!