Inspiratie

Laat je inspireren

8 tips om je keuken te organiseren

Koken is voor velen een ontspannende en gezellige gebeurtenis. Maar, een onordelijke keuken kan wel eens roet in het eten gooien en voor de nodige frustraties zorgen.  Wij geven je graag 8 tips zodat jij in no time een overzichtelijke keuken hebt waarin je maar al te graag in thuiskomt.
Lees meer

Welke keukenstijl past bij jou?

Omdat je vaak veel tijd doorbrengt in je keuken is het uiteraard fijn als de keukenstijl volledig voldoet aan jouw wensen en persoonlijkheid. Om je te helpen met je keuze zetten wij onze verschillende stijlen op een rijtje. Ontdek snel de keukenstijl die het beste bij jou past!
Lees meer

Dé perfecte dressing in 4 stappen

Je dressing verdient het allerbeste. Maar, net zoals bij een keuken, zorgen je gewoonten en persoonlijke voorkeuren ervoor dat geen twee dressings hetzelfde zijn.  Met deze 4 stappen creëer jij dé perfecte dressing naar jouw wensen.
Lees meer

Maak zelf raketwaterijsjes

Niets zo heerlijk als een verfrissend waterijsje tijdens een warme zomerdag! Gemakkelijk zelf te maken én leuk om te doen met kids. Probeer het zelf met dit recept.
Lees meer

Dé trends in fronten en werkbladen

Hoe je keuken eruitziet, wordt voornamelijk bepaald door de fronten van de keukenkasten en het werkblad. Of je nu gaat voor een landelijke, budget of design keuken. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Benieuwd naar de trends? Wij vertellen ze je graag!
Lees meer

NIEUWSBRIEF

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden en kortingsacties op het gebied van keukens of interieur? Vul dan je e-mail adres in en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!